Pravna obavijest

Ova internetska stranica sadrži opće informacije o HELIOS HRVATSKA d.o.o. i povezanim trgovačkim društvima, poslovanju navedenih društava te njihovim proizvodima. Obavijest se odnosi na sve koji posjećuju internetsku stranicu; molimo, pažljivo pročitajte. Korištenjem internetske stranice korisnik potvrđuje da je prihvatio i da je suglasan s navedenim uvjetima.

Opća pravila i uvjeti


Podatci o poduzeću


Naziv poduzeća: HELIOS HRVATSKA d.o.o.
Registracijski broj: 080414654
Porezni broj: 51925436571
Sjedište: Zagreb
Poslovna adresa: Radnička cesta 173D
Telefon: +385 (0)1 2410 666
Faks: +385 (0)1 2405 512
Elektronska pošta:

Pravne informacije

Sva prava pridržana. Obavijest se odnosi na početnu stranicu i sve pod-stranice internetske stranice . Sve informacije i materijal (tekst i slike) na internetskoj stranici zaštićeni su autorskim pravom i srodnim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva koja drži HELIOS HRVATSKA d.o.o. i/ili povezana trgovačka društva. Korisnici smiju koristiti internetsku stranicu samo za svoje osobne, nekomercijalne potrebe. Korištenje internetske stranice na ikoji drugi način, pogotovo za komercijalne potrebe, zabranjeno je.

Ograničeno korištenje informacija i materijala

Sve informacije i materijal (tekst i slike) objavljeni na internetskoj stranici mogu se razmnožavati samo za nekomercijalne potrebe te zadržavajući sva iskazana upozorenja o autorskim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva. Spomenute informacije i materijali ne smiju se kopirati, razmnožavati, ili na ikoji drugi način distribuirati za komercijalne potrebe bez izričitog odobrenja od strane HELIOS HRVATSKA d.o.o. i/ili povezanih trgovačkih društava.

Svaka kopija ili dio sadržaja sa internetske stranice mora biti označena HELIOS HRVATSKA d.o.o. znakom, u skladu s pravilima korporativnog identiteta - sva prava pridržana. Internetska stranica također sadrži informacije trećih strana te poveznice do internetskih stranica trećih strana, pri čemu HELIOS HRVATSKA d.o.o. nije odgovoran za njihov sadržaj i ne može ništa jamčiti u tom pogledu. Za posjećivanja i korištenja spomenutih poveznica, odgovornost HELIOS HRVATSKA d.o.o. u potpunosti je isključena.

Ovu pravnu obavijest HELIOS HRVATSKA d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku, te je za korisnike obvezujuća u svojem trenutno valjanom obliku; zato preporučamo da se dobro upoznate s njenim sadržajem kod svakog posjeta internetskoj stranici . Korištenje internetske stranice u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima je zabranjeno. Korisnik koji koriste internetsku stranicu u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima u potpunosti je sam odgovoran za svoje postupke.

Ograničena odgovornost

Sve informacije i materijali na internetskoj stranici samo su informativne. HELIOS HRVATSKA d.o.o. predan je pružanju točnih, ažurnih i potpunih podataka na internetskoj stranici , međutim ne može jamčiti njihovu točnost i cjelovitost te ne preuzima odgovornost u tom pogledu.

Korisnici internetsku stranicu te njen sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. HELIOS HRVATSKA d.o.o. i druge pravne ili fizičke osobe koje su doprinijele osnivanju i oblikovanju stranice ili još uvijek sudjeluju s njenim ažuriranjem, nisu odgovorni za štetu do koje može doći zbog pristupanja, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na tim internetskim stranicama, ili bile kakve greške ili propuste u njihovim sadržajima.

HELIOS HRVATSKA d.o.o. nije odgovoran za štetu (uključujući onu nastalu zbog virusa) do koje može doći na korisnikovoj programskoj opremi, mobilnom telefonu ili bilo kojoj drugoj napravi i/ili aplikaciji koja se je koristila za pristup spomenutoj internetskoj stranici, koja je posljedica pristupa ili korištenja internetske stranice . Nadalje, HELIOS HRVATSKA d.o.o. nije odgovoran za ikakvu drugu vrstu štete do koje može doći zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice . HELIOS HRVATSKA d.o.o. pridržava pravo da internetsku stranicu bilo kada promijeni, na bilo koji način i bez obzira na razlog, bez prethodne obavijesti te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.